Sastāvdaļas
- 100 g šokolādes vafeļu
- 150 g lazdu riekstu
- 200 g „Nutella” krēma
- 250 g rūgtās šokolādes
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai.
- Riekstus pakaltē krāsnī 8-10 minūtes, mazliet atdzesē, noņem miziņas ar rokām vai ar drānu.
- Riekstus sīki sasmalcina.
- Vafeles sadrupina vidēji sīkās drupačās.
- Vafeles samaisa ar riekstiem, pievieno „Nutellas” krēmu, visu samīca.
- No iegūtās masas, ar tējkarotes palīdzību, veido bumbiņas (ja masa ir pārāk šķidra, to ieliek uz 15-20 minūtēm saldētavā).
- Bumbiņas liek ledusskapī uz 45 minūtēm.
- Šokolādi izkausē ūdens peldē.
- Šokolādi mazliet atdzesē un katru bumbiņu pamērcē tajā.
- Konfektes noliek lai šokolāde sastingst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!