Sastāvdaļas
- 30 ml olīveļļas
- 3 daiviņas ķiploka
- 800 g tomātu biezeņa
- 150 g Fetas siera
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote cukura
- 10 bazilika lapiņu
- 1/2 paciņa Farfalle makaronu jeb tauriņveida makaronu
Pagatavošana
- Olīveļļā apcep sasmalcinātus ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini.
- Pievieno tomātu biezeni.
- Sagriež Fetas sieru mazos kubiņos un pievieno mērcei.
- Samazina uguni līdz minimumam.
- Mērci gatavo 20 minūtes un 2 minūtes pirms beigām pievieno sasmalcinātu baziliku.
- Izvāra makaronus, liek traukā un pārlej ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!