Farfalle ar vistas gaļu un medu

Farfalle ar vistas gaļu un medu Foto: Farfalle ar vistas gaļu un medu

Sastāvdaļas

  • 500 g Farfalle makaronu
  • 700 g vistas gaļas
  • 30 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 4 ēdamkarotes medus
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Farfalle makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma, lielā sālsūdens daudzumā.
  2. Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos. 
  3. Olīveļļā izkausē sviestu.
  4. Apcep gaļu, aptuveni 5 minūtes, sāli neber.
  5. Pievieno sojas mērci, medu, samaisa, turpina cept, kamēr gatavs.
  6. Gaļu pagaršo, sāla ar sojas mērci, ja nepieciešams, saldina ar medu, ja nepieciešams.
  7. Gatavus Farfalle makaronus pievieno gaļai, pielej 50 ml ūdens, kurā makaroni vārījās.
  8. Visu samaisa, pastāvīgi maisot, sautē 2-3 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes