Sastāvdaļas
- 500 g Farfalle makaronu
- 700 g vistas gaļas
- 30 g sviesta
- 3 ēdamkarotes sojas mērces
- 4 ēdamkarotes medus
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Farfalle makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma, lielā sālsūdens daudzumā.
- Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Olīveļļā izkausē sviestu.
- Apcep gaļu, aptuveni 5 minūtes, sāli neber.
- Pievieno sojas mērci, medu, samaisa, turpina cept, kamēr gatavs.
- Gaļu pagaršo, sāla ar sojas mērci, ja nepieciešams, saldina ar medu, ja nepieciešams.
- Gatavus Farfalle makaronus pievieno gaļai, pielej 50 ml ūdens, kurā makaroni vārījās.
- Visu samaisa, pastāvīgi maisot, sautē 2-3 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!