Ērkšķogu kūka

Ērkšķogu kūka Foto: Ērkšķogu kūka

Sastāvdaļas

  • 6 ēdamkarotes sviesta
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 olas
  • 1/2 glāzes miltu
  • sāls
  • 2,5 glāzes notīrītu ērkšķogu

Pagatavošana

  1. Sviestu izkausē, samaisa ar cukur, olu dzeltenumiem, vaniļas cukuru, miltiem.
  2. Saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls un iecilā mīklā
  3. Mīklu sadala divās daļās.
  4. Vienu daļu ieklāj ar sviestu ietaukotā veidnē un vienmērīgi pārklāj ar ērkšķogām.
  5. Virs ogām uzklāj otru mīklas daļu.
  6. Cep 180 grādu temperatūra 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes