Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes Foto: Ekonomiskās kotletes

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 ēdamkarote auzu pārslu
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 olas
  • 1 vidēji liels sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 kartupeļi
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, auzu pārslas.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos.
  3. No maltās gaļas masas veido ovālu kotleti.
  4. Kotletei vidū liek kartupeļu salmiņus - 3-4 .
  5. Pildīto kotleti kārtīgi aizspiež, lai, cepot neatveras.
  6. Kotletes cep augu eļļā, kamēr tās kļūst brūnganas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes