Sastāvdaļas
- 500 ml piena
- sinepes pēc garšas
- sāls pēc garšas
- ciets siers pēc garšas
- 1 iepakojums mazo nesaldināto baranku
- 10 desiņas
Pagatavošana
- Jāskatās, lai desiņām var uzvērt barankas.
- Skatieties, cik baranku būs nepieciešams un lieciet tās dziļā bļodā.
- Barankas mērcē sālītā pienā, lai tās kļūst mazliet mīkstākas.
- Kad barankas kļuvušas mīkstākas, tās uzver desiņām.
- Desiņas, pirms vēršanas, mazliet noziež ar sinepēm.
- Savērtās desiņas liek mazliet ietaukotā veidnē.
- Pārkaisa desiņas ar rīvētu sieru, cep sakarsētā krāsnī, kamēr siers apbrūnē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!