Deserts ”Šokolādes pirkstiņi„

Deserts ”Šokolādes pirkstiņi„ Foto: Deserts ”Šokolādes pirkstiņi„

Sastāvdaļas

 ● 2 glāzes cukura
 ● 1 glāze piena
 ● 60 g sviesta
 ● 1 tējkarote vanilīna
 ● šokolāde glazūrai

Pagatavošana

  1. Cukuru izkausē pienā, uz lēnas uguns.
  2. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi glazūrai, samaisa.
  3. No iegūtās masas veltnē desiņas.
  4. Desiņas liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
  5. Jāskatās, lai desiņas nepiedeg!
  6. Gatavas izņem no krāsns, pilnībā atdzesē istabas temperatūrā.
  7. Šokolādi izkausē, pārlej pirkstiņiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes