Deserts ”Šokolādes pirkstiņi„

Deserts ”Šokolādes pirkstiņi„ Foto: Deserts ”Šokolādes pirkstiņi„

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes cukura
  • 1 glāze piena
  • 60 g sviesta
  • 1 tējkarote vanilīna
  • šokolāde glazūrai

Pagatavošana

  1. Cukuru izkausē pienā, uz lēnas uguns.
  2. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi glazūrai, samaisa.
  3. No iegūtās masas veltnē "desiņas".
  4. "Desiņas" liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
  5. Jāskatās, lai "desiņas" nepiedeg!
  6. Gatavas izņem no krāsns, pilnībā atdzesē istabas temperatūrā.
  7. Šokolādi izkausē, pārlej pirkstiņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes