Dārzeņu sautējums ar malto gaļu

Dārzeņu sautējums ar malto gaļu Foto: Dārzeņu sautējums ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 tējkarotes augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 70 g maltas liellopu gaļas
  • 2 paprikas
  • 1 kabacis
  • 1 tomāts
  • 750 ml gaļās buljona

Pagatavošana

  1. Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sīki sakapātu sīpolu un ķiploku.
  2. Pievieno gaļu un pasautē.
  3. Pieliek sloksnītēs sagrieztu papriku, šķēlītēs sagrieztu kabaci un tomātu.
  4. Nedaudz pasautē un uzlej karstu buljonu.
  5. Sautē kamēr gatavs.
  6. Ja nepieciešams, pievieno garšvielas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes