Sastāvdaļas
- 600 g vistas filejas krūtiņas
- 400 g kartupeļu
- kabači
- 3 nelieli sīpoli
- 3 paprikas
- 100 g burkānu
- 600 g tomātu
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 lauru lapas
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Kartupeļus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
- Burkānus nomizo un sagriež šķēlītēs.
- Paprikām izņem sēklotni un sagriež gabaliņos.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Kabačus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
- Dārzeņu ragū vislabāk gatavot čuguna "pīlē", ja iespējams.
- "Pīli" liek uz uguns, augu eļļā apcep vistas gaļu, no visām pusēm - 3-5 minūtes.
- Kārtās liek dārzeņus, pieber sāli, piparus, 1/2 glāzes ūdens.
- Virsējo kārtu liek šķēlēs sagrieztus tomātus.
- "Pīlei" uzliek vāku un sutina, uz vidējas uguns 40 minūtes.
- Pasniedz karstu, pārkaisītu ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!