Sastāvdaļas
- 500 g miltu
- 1/2-1 glāze ūdens
- 100 g sviesta
- šķipsniņa sāls
- šķipsniņa cukura
- 4 tomāti
- 2 baklažāni
- 1 paprika
- 2 cukini
- 300 g siera
- 200 g skābā krējuma
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 tējkarote asafetīdas garšvielas
- 1 tējkarote kurkumas
- 3 ēdamkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
Pagatavošana
- No mīklas sastāvdaļām pagatavo mīklu.
- Mīklu liek ietaukotā veidnē, cep sakarsētā krāsnī, 15-20 minūtes.
- Gatavo mērci - skābo krējumu samaisa ar augu eļļu, asafetīdas garšvielu, kurkumu, Vidusjūras garšvielu maisījumu.
- Visu lej katlā, vāra 2-3 minūtes.
- Apcep kabačus, baklažānus, kamēr kļūst zeltaini.
- Picas pamatni izņem no krāsns, noziež ar mērci, virsū liek kabačus un baklažānus.
- Pārkaisa ar sīki sagrieztu papriku.
- Pārlej ar daļu mērces, liek sakarsētā krāsnī, cep 5-7 minūtes.
- Pēc noteiktā laika picu izņem no krāsns, virsū izkārto šķēlēs sagrieztus tomātus.
- Pārlej ar atlikušo mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Turpina cept dažas minūtes krāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!