Dārzeņu kaviārs

Dārzeņu kaviārs Foto: Dārzeņu kaviārs

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg burkānu
  • 0.5 kg kabaču
  • 0.5 kg tomātu
  • 100 g sīpolu
  • 50 g selerijas sakni
  • 30 g pētersīļu sakni
  • 50 g augu eļļas
  • 3 lauru lapas
  • 30 g sāls
  • 20 g cukura
  • 30 g zaļumu
  • citronskābe pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež šķēlēs un katliņā eļļā apcep caurspīdīgus.
  2. Pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas, pētersīļu saknes.
  3. Sautē pusmīkstus nelielā ūdens daudzumā.
  4. Pievieno šķēlēs sagrieztus kabačus un tomātus, lauru lapas un sautē mīkstus.
  5. Pēc tam nedaudz padzesē, nolej lieko ūdeni, samaļ gaļas mašīnā.
  6. Dārzeņu masai pievieno garšvielas, uzvāra.
  7. Pilda sterilizētās burkās.
  8. Sterilizē 0.5 l burkas 45 min.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes