Sastāvdaļas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 vidējs, 4 daļās sagriezts sīpols
- 1 nomizots, 4 daļas sagriezts burkāns
- 1 notīrīts, 4 daļās sagriezts puravs
- 2 4 daļās sagriezti seleriju kāti ar visām lapām
- 1 mazs uz pusēm pārgriezts tomāts
- 6 pētersīļa zariņi
- 5 melno piparu graudiņi
- 1 krustnagliņa
- 1 laura lapa
- 1/2 tējkarotes sāls
- 2 l vāroša ūdens
Pagatavošana
- Nelielā katlā sakarsē eļļu.
- Pievieno sīpolus, burkānus, puravus, selerijas, tomātus un pētersīļus.
- Uzliek vāku un lēnas uguns sautē 5 minūtes.
- Pievieno piparus, krustnagliņas un lauru lapu, pieber sāli.
- Pielej ūdeni, uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra vēl stundu.
- Izkāš caur sietu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!