Sastāvdaļas
- 500 g cūku ribiņu
- 1 laims
- 1 neliels apelsīns
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sinepju
- malta paprika
- malti melnie pipari
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote medus
- kaltētas dilles
Pagatavošana
- Ribiņas noskalo un sagriež porciju gabalos.
- Gatavo marinādi - laimam un apelsīnam noņem mizu, izspiež sulu.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, visu samaisa ar atlikušajām sastāvdaļām.
- Ribiņas liek marinādē, samaisa no visām pusēm, liek ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām.
- Pēc marinēšanas, ribiņas liek dubultā folijā, pārlej ar marinādi, foliju aiztaisa, liek veidnē.
- Cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!