Cūku ribiņas pikantajā citrusu-medus marinādē

Cūku ribiņas pikantajā citrusu-medus marinādē Foto: Cūku ribiņas pikantajā citrusu-medus marinādē

Sastāvdaļas

 ● 500 g cūku ribiņu 
 ● 1 laims
 ● 1 neliels apelsīns
 ● 2 ķiploka daiviņas 
 ● 1 ēdamkarote sinepju
 ● malta paprika
 ● malti melnie pipari
 ● 1 ēdamkarote olīveļļas
 ● 1 ēdamkarote medus
 ● kaltētas dilles 

Pagatavošana

    1. Ribiņas noskalo un sagriež porciju gabalos.
    2. Gatavo marinādi - laimam un apelsīnam noņem mizu, izspiež sulu. 
    3. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, visu samaisa ar atlikušajām sastāvdaļām. 
    4. Ribiņas liek marinādē, samaisa no visām pusēm, liek ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām. 
    5. Pēc marinēšanas, ribiņas liek dubultā folijā, pārlej ar marinādi, foliju aiztaisa, liek veidnē.
    6. Cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes