Sastāvdaļas
- 600 g cūkgaļas
- 300 g sēņu
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote kaperu
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 200 ml saldā krējuma
- 2 timiāna zariņi
- 1 ēdamkarote sinepju
Pagatavošana
- Dziļā pannā cep sakapātus sīpolus, sēnes - aptuveni 7 minūtes.
- Pievieno salmiņos sagrieztu gaļu, turpina cept 10 minūtes.
- Pievieno sinepes, tomātu pastu, kaperus, timiānu - samaisa.
- Pielej 1/2 glāzes ūdens, sautē, kamēr gaļa ir mīksta - 30 minūtes.
- Pievieno skābo krējumu, saldo krējumu - uzvāra, pievieno sāli un piparus, turpina sautēt vēl 5 minūtes.
- Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!