Sastāvdaļas
- 2 cūkgaļas steiki ar kaulu
- 3 ēdamkarotes maltas paprikas
- malti čili pipari pēc garšas
- 1 glāze alus
- sāls pēc garšas
- 1 paprika
- 1 sīpols
- 1 citrona šķēlīte
- dilles
Pagatavošana
- Steikus ierīvē ar paprikas un čili piparu maisījumu, pievieno sīpola gredzenus, sagrieztu papriku, citrona šķēlīti, dilles - marinē 2 stundas.
- Grilā liek 2 folijas gabalus, vienu uz otras, ar spīdīgo pusi uz leju, virsū liek steikus, cep 5 minūtes, tad apgriež otrādi.
- Cep gaļu no otras puses, tad virsējam folijas gabalam izveido maliņas, izveidojot trauciņu.
- Tajā lej alu, sautē 10 minūtes, gaļu apgriež otrādi, sautē vēl 10 minūtes.
- Ja nepieciešams, pielej vēl alu.
- Steikus pasniedz karstus, ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!