Sastāvdaļas
- 1 liela galda biete
- 1 kāpostgalviņa
- 1 sīpols
- 250 g cūkgaļas sardeļu
- 250 g žāvētas cauraugušas cūkgaļas
- 1/2 l buljona
- sāls
- pipari
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Bieti izvāra, atdzesē, nomizo un sarīvē rupjās skaidās.
- Kāpostus sagriež strēmelītēs.
- Sardeles sagriež ripiņās, gaļu - gabaliņos.
- Sakarsētā pannā apcep gaļas gabaliņus, pievieno sardeles un arī tās apcep.
- Lielā pannā vai katliņā sakarsētā eļļā apmaisot apcep kāpostus, liek klāt bietes, pieber sāli un piparus.
- Nelielā karstumā sautē 10 minūtes. Tad pievieno apcepto cūkgaļu un sardeles, sautē vēl dažas minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!