Sastāvdaļas
- 400 g cūkgaļas
- 300 g šķiņķa
- 400 g šampinjonu
- 1-2 sīpoli
- 800 g kartupeļu
- malti melnie pipari
- 7 ēdamkarotes majonēzes
- saulespuķu eļļa
- svaigs gurķis
- pētersīļi
Pagatavošana
- Sagrieztus šampinjonus un sakapātus sīpolus cep saulespuķu eļļā.
- Tad notecina caurdurī, lai notek liekā eļļa.
- Cūkgaļu sagriež plānos gabaliņos, izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus - cep.
- Kad gaļa ir atdzisusi, sagriež to salmiņos.
- Šķiņķi sagriež salmiņos.
- Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos, cep.
- Samaisa ceptos šampinjonus, cūkgaļu, šķiņķi, pārlej ar majonēzi.
- Salātus liek kaudzītē šķīvja vidū, apkārt liek kartupeļus, rotā ar gurķa šķēlītēm, pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!