Cūkgaļas rullīši „Celmi”

Cūkgaļas rullīši „Celmi” Foto: Cūkgaļas rullīši „Celmi”

Sastāvdaļas

  • 250 g cūkgaļas
  • 50 g sēņu
  • 3 olas
  • 1/2 sīpola
  • 30 g miltu
  • rīvmaize
  • augu eļļa
  • zaļumi
  • sāls
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Cep sakapātu sīpolu un sagrieztas sēnes.
  2. Olas sakuļ, pievieno sakapātus zaļumus, miltus,ceptās sēnes un sīpolus, samaisa.
  3. Masu lej pannā, cep no abām pusēm omleti.
  4. Cūkgaļu sagriež gabalos, izdauza ar gaļas āmuriņu no abām pusēm.
  5. Uzber sāli, piparus pēc garšas.
  6. Virsū gaļas gabalam liek omleti, satin blīvā ruletē.
  7. Ruleti nostiprina ar koka iesmiņu, apviļā miltos, olās un rīvmaizē.
  8. Fritē 10 minūtes.
  9. Lai pilnībā būtu pārliecināts, ka rulete ir gatava, liek to sakarsētā krāsnī, cep 15-20 minūtes, uzliekot foliju.
  10. Pasniedzot, koka iesmiņus izņem, rotā ar zaļumiem. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes