Cūkgaļas karbonādes baltajā mērcē

Cūkgaļas karbonādes baltajā mērcē Foto: Cūkgaļas karbonādes baltajā mērcē

Sastāvdaļas

 ● 4 cūkgaļas gabali
 ● 1 ēdamkarote olīveļļas
 ● 1 ēdamkarote sāls
 ● 1 ēdamkarote sviesta
 ● 200 g sēņu
 ● 1 sīpols
 ● 1/2 glāzes sausa baltvīna
 ● 1/4 glāzes trekna saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu izdauza ar gaļas āmuriņu, ieziež ar olīveļļu, apsāla.
  2. Izdauzīto gaļu liek karstā pannā, cep 2-3 minūtes, no katras puses, kamēr tā kļūst zeltaina.
  3. Cepto gaļu liek traukā.
  4. Pannai pievieno mazliet eļļas, sagrieztas sēnes, sīpolus - cep 5-7 minūtes.
  5. Pielej baltvīnu, sautē 2-3 minūtes.
  6. Mērcei pievieno saldo krējumu, samaisa, pasautē.
  7. Mērci lej veidnē, liek tajā gaļu, uzklāj foliju, cep sakarsētā krāsnī, 25-30 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes