Sastāvdaļas
- 4 cūkgaļas gabali
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote sāls
- 1 ēdamkarote sviesta
- 200 g sēņu
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes sausa baltvīna
- 1/4 glāzes trekna saldā krējuma
Pagatavošana
- Cūkgaļu izdauza ar gaļas āmuriņu, ieziež ar olīveļļu, apsāla.
- Izdauzīto gaļu liek karstā pannā, cep 2-3 minūtes, no katras puses, kamēr tā kļūst zeltaina.
- Cepto gaļu liek traukā.
- Pannai pievieno mazliet eļļas, sagrieztas sēnes, sīpolus - cep 5-7 minūtes.
- Pielej baltvīnu, sautē 2-3 minūtes.
- Mērcei pievieno saldo krējumu, samaisa, pasautē.
- Mērci lej veidnē, liek tajā gaļu, uzklāj foliju, cep sakarsētā krāsnī, 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!