Sastāvdaļas
- 300 g cūkgaļas
- 2 āboli
- 2 burkāni
- 1 ēdamkarote sinepju
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 sīpols
- 1/2 saišķīša loku
- 1/4 tējkarotes karija
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sakapā, burkānus sagriež salmiņos.
- Cūkgaļu sagriež lielās šķēlēs un izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Katru gaļas šķēli pārkaisa ar garšvielām, noziež ar sinepēm un atstāj marinēties 5-7 minūtes.
- Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdi, sagriež plānās šķēlītēs.
- Sakapāto sīpolu un ābolus apcep pannā, sakarsētā augu eļļā(eļļa - 1 ēdamkarote).
- Karbonādes apcep tajā pašā pannā,kur cepās sīpoli un āboli, 5-7 minūtes no katras puses.
- Pievieno burkānus, turpina cept 5 minūtes, pievieno apceptos ābolus ar sīpoliem, 2 ēdamkarotes ūdens, pannai uzliek vāku un sautē 10 minūtes.
- Pasniedzot, traukā liek gaļu, virsū apcepto ābolu maisījumu, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.
- Kā piedevu pasniedz svaigu dārzeņu salātus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!