Cūkgaļas delikatese

Cūkgaļas delikatese Foto: Cūkgaļas delikatese

Sastāvdaļas

  • 1 liess cūkgaļas gabals
  • 100 g degvīna vai konjaka
  • garšvielas pēc izvēles
  • rupjā jūras sāls

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu noskalo, nogriež liekos taukus, noņem plēves.
  2. No visām pusēm gaļu ierīvē ar sāli un garšvielām.
  3. Gaļu liek dziļā traukā, pārlej ar degvīnu vai konjaku, uzklāj pārtikas plēvi.
  4. Gaļu liek ledusskapī uz 24-30 stundām.
  5. Šajā laika posmā, gaļu nepieciešams apgrozīt ik pēc 3 stundām.
  6. Pēc noteiktā laika, gaļu izņem, noskalo aukstā ūdenī, nosusina ar salveti.
  7. Tad gaļu vēlreiz ierīvē ar garšvielām (bez sāls).
  8. Gaļu pakarina vēsā, labi vēdināmā vietā, uz 5-7 dienām.
  9. Pēc noteiktā laika, gaļu var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes