Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas
- 1 glāze sasmalcinātu zaļumu
- ķimenes
- 2 sīpoli
- 2 ķiploka daiviņas
- 3 sasmalcinātas krustnagliņas
- pipari
- sāls
- 1 tējkarote cukura
- citronskābe
- 1 ēdamkarote eļļas
Pagatavošana
- Sīpolus, ķiplokus sasmalcina, samaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, krustnagliņām, pipariem, sāli, cukuru un citronskābi.
- Rokas samitrina ar eļļu, ierīvē cūkas gaļu ar garšvielu maisījumu, ietin folijā un cep cepeškrāsnī 120 - 130 minūtes.
- Cepeti pasniedz, sagrieztu šķēlēs, ar ceptiem kartupeļiem, sēņu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!