Sastāvdaļas
- 800 g liesas cūkgaļas
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 3 cidonijas
- 1 laura lapa
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- sāls
- pipari
- brūnais cukurs
- zaļumi
- sviests cepšanai
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabalos un apcep.
- Pievieno sagrieztu sīpolu, apcep.
- Pārlej 1/2 litra ūdens, pieber sali, piparus un garšvielas, lēni sautē, līdz gaļa ir gandrīz mīksta.
- Liek klāt šķēlītēs sagrieztas cidonijas, sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, lauru lapu un sautē, līdz gaļas un cidonijas ir mīkstas.
- Iemaisa un uzkarsē aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!