Sastāvdaļas
- 800 g cūkgaļas
- 1 vidēja lieluma sīpols
- 300 g šampinjonu
- 2 tējkarotes miltu
- 2 tejkarotes sojas mērces
- 400 ml saldā krējuma
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež 1,5 cm biezos gabalos.
- Sīpolu sakapā, sēnes sagriež šķēlītēs.
- Gaļas gabalus cep gatavus, 2-3 minūtes no visām pusēm.
- Pārliek gaļu uz šķīvja, uzklāj foliju, saglabājot siltu.
- Pannā cep sīpolus, 3-4 minūtes, pievieno sēnes, turpina cept 4-5 minūtes.
- Pievieno miltus, maisot cep 1 minūti.
- Pielej sojas mērci, saldo krējumu, sāli pēc garšas, karsē, maisot, kamēr mazliet sabiezē.
- Cūkgaļu pasniedz ar mērci un kartupeļu biezeni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!