Sastāvdaļas
- 800 g cūkgaļas mīkstuma
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 100 g siera
- 2 olas
- 200 ml augu eļļas
- 3 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu un diļļu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabalos, izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, piparus.
- Olas sakuļ ar tomātu pastu, sāli, pievieno daļu zaļumu, daļu sarīvēta siera, miltus, samaisa.
- Gaļu apviļā miltos, tad olu maisījumā, cep uz pannas, kamēr gatavs.
- Gatavu gaļu pārkaisa ar atlikušajiem zaļumiem un sieru, pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni vai vārītiem dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!