Sastāvdaļas
- cūkgaļa
- sīpoli
- tomāti
- dilles, pētersīļi
- hmeli-suneli, sāls, pipari
- augu eļļa
Pagatavošana
- Uzkurina uguni, vidēju.
- Katlā lej 150 ml eļļas, uzkarsē.
- Katlā liek sloksnītēs sagrieztu gaļu, cep.
- Tad gaļu no katla izņem, noliek malā.
- Tajā pašā katlā liek gredzenos sagrieztus sīpolus, tos pacep.
- Pie ceptajiem sīpoliem liek atpakaļ gaļu.
- Aptuveni pēc 10 minūtēm pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus.
- Visu kopā cep, pievieno sāli, piparus un garšvielas, uzliek vāku.
- Ik pēc 10 minūtēm vāku paceļ, visu samaisa.
- Tikko tomāti ir kļuvuši mīksti, katlu noņem no uguns.
- Pasniedzot, ēdienu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!