Cūkgaļa lauku gaumē, cepta uz uguns

Cūkgaļa lauku gaumē, cepta uz uguns Foto: Cūkgaļa lauku gaumē, cepta uz uguns

Sastāvdaļas

 ● cūkgaļa
 ● sīpoli
 ● tomāti
 ● dilles, pētersīļi
 ● hmeli-suneli, sāls, pipari
 ● augu eļļa

Pagatavošana

  1. Uzkurina uguni, vidēju.
  2. Katlā lej 150 ml eļļas, uzkarsē.
  3. Katlā liek sloksnītēs sagrieztu gaļu, cep.
  4. Tad gaļu no katla izņem, noliek malā.
  5. Tajā pašā katlā liek gredzenos sagrieztus sīpolus, tos pacep. 
  6. Pie ceptajiem sīpoliem liek atpakaļ gaļu.
  7. Aptuveni pēc 10 minūtēm pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus.
  8. Visu kopā cep, pievieno sāli, piparus un garšvielas, uzliek vāku.
  9. Ik pēc 10 minūtēm vāku paceļ, visu samaisa.
  10. Tikko tomāti ir kļuvuši mīksti, katlu noņem no uguns.
  11. Pasniedzot, ēdienu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes