Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 300 g šķiņķa
- 150 g olīvu
- 20 g ingvera
- 2 ķiploka daiviņas
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 ēdamkarote maltas paprikas
Pagatavošana
- Cūkgaļu noskalo un nosusina ar papīra dvieli.
- Gatavo marinādi - samaisa sojas mērci ar papriku, ingveru smalki sarīvē, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē - pievieno mērcei.
- Marinē gaļu 2-3 stundas.
- Marinēto cūkgaļas gabalu gareniski iegriež, liek iekšpusē rindiņā olīvas.
- Cūkgaļas gabalu aptin ar plānām šķiņķa šķēlītēm
- Krāsni uzkarsē 230°C temperatūrā, aptīto gaļu liek veidnē, cep 15 minūtes.
- Krāsni izslēdz, atstāj gaļu atpūsties uz 10 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!