Cūkgaļa ingvera marinādē ar olīvām

Cūkgaļa ingvera marinādē ar olīvām Foto: Cūkgaļa ingvera marinādē ar olīvām

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 300 g šķiņķa
  • 150 g olīvu
  • 20 g ingvera 
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 ēdamkarote maltas paprikas

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu noskalo un nosusina ar papīra dvieli.
  2. Gatavo marinādi - samaisa sojas mērci ar papriku, ingveru smalki sarīvē, ķiplokus saspiež ķiploku spiedē - pievieno mērcei.
  3. Marinē gaļu 2-3 stundas.
  4. Marinēto cūkgaļas gabalu gareniski iegriež, liek iekšpusē rindiņā olīvas.
  5. Cūkgaļas gabalu aptin ar plānām šķiņķa šķēlītēm
  6. Krāsni uzkarsē 230°C temperatūrā, aptīto gaļu liek veidnē, cep 15 minūtes.
  7. Krāsni izslēdz, atstāj gaļu atpūsties uz 10 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes