Cūkgaļa franču gaumē

Cūkgaļa franču gaumē Foto: Cūkgaļa franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • 3 sīpoli
  • 3 tomāti
  • 350 g siera
  • malti pipari
  • sāls
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Gaļu izklapē ar gaļas āmuriņu.
  2. Gaļu no visām pusēm apkaisa ar pipariem, sāli, liek veidnē.
  3. Tomātus sagriež gredzenos, liek uz gaļas.
  4. Sīpolus sagriež gredzenos un liek uz gaļas.
  5. Visu pārlej ar majonēzi, pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru.
  6. Krāsni uzkarsē līdz 180-200°C temperatūrai, cep 50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes