Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas mīkstuma
- 2 sīpoli
- 4 tomāti
- 200 g cieta siera
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 neliels pētersīļu saišķītis
- 2 ēdamkarotes saldo sinepju
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs.
- Katru šķēlīti viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzkaisa sāli un piparus.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru.
- Gatavo mērci - sakapā pētersīļus, sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē vai sarīvē uz smalkās rīves.
- Pievieno saldās sinepes, majonēzi, visu samaisa.
- Gaļas šķēles liek veidnē, virsū izkārto sīpolu gredzenus, virsū sīpoliem liek tomātu gredzenus.
- Virsū tomātiem, biezā slānī liek sinepju mērci.
- Veidnei uzklāj foliju un cep krāsnī, kamēr gaļa ir gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!