Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 300 g sēņu
- 2 sīpoli
- 2 ķiploka daiviņas, šķipsniņa karija
- 1 kausētais sieriņš
- 2 ēdamkarotes majonēzes, adžika
- 1 ola
- 1 tomāts
Pagatavošana
- Cūkgaļu izdauza ar gaļas āmuriņu, ieziež ar majonēzes maisījumu (majonēze, adžika, sāls, pipari, ķiploki).
- Atstāj marinēties uz 2 stundām.
- Sēnes cep pannā ar sīpoliem, sāli, pipariem un 1 tējkaroti majonēzes.
- Kausēto sieriņu rupji sarīvē, pievieno sakapātus ķiplokus, 1 ēdamkaroti majonēzes, 1 jēlu olu, sāli, šķipsniņu karija - kārtīgi samaisa.
- Marinēto cūkgaļu sagriež gabaliņos, liek ietaukotā veidnē, virsū izkārto tomātu gredzenus, ceptās sēnes.
- Virsū sēnēm klāj kausētā sieriņa masu.
- Cep 250°C temperatūrā, 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!