Cūkgaļa ar sēnēm, kraukšķīgā garoziņā

Cūkgaļa ar sēnēm, kraukšķīgā garoziņā Foto: Cūkgaļa ar sēnēm, kraukšķīgā garoziņā

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 300 g sēņu
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas, šķipsniņa karija
  • 1 kausētais sieriņš
  • 2 ēdamkarotes majonēzes, adžika
  • 1 ola
  • 1 tomāts

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu izdauza ar gaļas āmuriņu, ieziež ar majonēzes maisījumu (majonēze, adžika, sāls, pipari, ķiploki).
  2. Atstāj marinēties uz 2 stundām.
  3. Sēnes cep pannā ar sīpoliem, sāli, pipariem un 1 tējkaroti majonēzes.
  4. Kausēto sieriņu rupji sarīvē, pievieno sakapātus ķiplokus, 1 ēdamkaroti majonēzes, 1 jēlu olu, sāli, šķipsniņu karija - kārtīgi samaisa.
  5. Marinēto cūkgaļu sagriež gabaliņos, liek ietaukotā veidnē, virsū izkārto tomātu gredzenus, ceptās sēnes.
  6. Virsū sēnēm klāj kausētā sieriņa masu.
  7. Cep 250°C temperatūrā, 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes