Sastāvdaļas
- 350 g cūkgaļas
- 2 sīpoli
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 1-2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 1 kabacis
- piparu maisījums pēc garšas
Pagatavošana
- Cūkgaļu nomazgā, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos.
- Sagriezto cūkgaļu apcep sakarsētā pannā, uz lēnas uguns, aptuveni 10-15 minūtes.
- Dārzeņus sagriež aptuveni tikpat lielos gabaliņos, kā gaļu.
- Dārzeņus pievieno gaļai uz pannas, apcep dažas minūtes.
- Pielej sojas mērci, palielina uguni un ātri visu apcep.
- Pievieno piparu maisījumu, samaisa, turpina cept.
- Gatavu cūkgaļu pasniedz ar svaigiem, sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!