Cūkgaļa „Ananāsu gardums”

Cūkgaļa „Ananāsu gardums” Foto: Cūkgaļa „Ananāsu gardums”

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 bundža konservētu ananāsu
  • 250 g cieta siera
  • 50 g majonēzes
  • garšvielas cūkgaļai

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež porciju gabalos, apsāla, uzber garšvielas.
  2. Gaļu liek ietaukotā veidnē.
  3. Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē, novelk mizu, sarīvē.
  4. Rīvētos kartupeļus liek virsū gaļai.
  5. Konservētos ananāsus sagriež sīkos gabaliņos.
  6. Sieru sagriež sīkos gabaliņos - samaisa ar ananāsiem, pievieno majonēzi, samaisa.
  7. Siera-ananāsu masu liek virsū kartupeļiem.
  8. Cep 200°C temperatūrā, 50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes