Sastāvdaļas
- 2 kg cūkgaļas
- 1 kg kartupeļu
- 1 bundža konservētu ananāsu
- 250 g cieta siera
- 50 ml majonēzes
- garšvielas cūkgaļai
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež porciju gabalos, uzber sāli, garšvielas.
- Gaļu liek, ar augu eļļu ieziestā veidnē.
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā, vāra ar visu mizu, tad atdzesē, novelk mizu un sarīvē.
- Sarīvētos kartupeļus liek virsū gaļai.
- Konservētos ananāsus sīki sagriež, sīki sagriež arī sieru - visu samaisa, pievieno majonēzi.
- Ananāsu maisījumu liek virsū kartupeļiem.
- Cep 200°C temperatūrā, 50 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!