Cūkas ribiņas pikantā citrusu-medus marinādē

Cūkas ribiņas pikantā citrusu-medus marinādē Foto: Cūkas ribiņas pikantā citrusu-medus marinādē

Sastāvdaļas

  • 500 g cūku ribiņu
  • 1 laims
  • 1 neliels apelsīns
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • malta paprika
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote medus
  • kaltētas dilles

Pagatavošana

  1. Ribiņas noskalo, sadala porciju gabalos.
  2. Gatavo marinādi - nomizo apelsīnu un laimu, izspiež no tiem sulu.
  3. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, visu samaisa.
  4. Ar iegūto marinādi ierīvē ribiņas, liek ledusskapī marinēties 2-3 stundas.
  5. Pēc marinēšanas, ribiņas liek 2 kārtu folijā, pārlej ar marinādi, aiztaisa foliju, cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes