Sastāvdaļas
- 600 g cūkgaļas
- 2 olas
- 1 glāze piena
- 1 sīpols
- 4 ķiploka daiviņas
- pētersīļu zaļumi
- sāls
- pipari
- kviešu milti
- rīvmaize
- 50 g tauku
- 400 g baraviku
- 60 g sviesta
Pagatavošana
- Cūkas šķiņķi sagriež 4 šķēlēs, izdauza.
- Olas sakuļ kopā ar pienu, pieliek sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, piparus.
- Pagatavotajā maisījumā iemērc šniceles, aukstā vieta tur 2 stundas.
- Pēc tam šniceles atbrīvo no sīpoliem, ķiplokiem, apviļā sasmalcinātos pētersīļu zaļumos, pārkaisa ar sāli, apviļā miltu un rīvmaizes maisījumā, sakarsētos taukos brūnas.
- Baravikas nomazgā, sagriež un apcep sviestā, pieber sāli.
- Cepešbļodā sakārto cūkas šniceli ar baravikām.
- Pasniedz ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem un skābā krējuma mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!