Cūkas gaļas šnicele ar ceptām baravikām

Cūkas gaļas šnicele ar ceptām baravikām Foto: Cūkas gaļas šnicele ar ceptām baravikām

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkgaļas
  • 2 olas
  • 1 glāze piena
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • pētersīļu zaļumi
  • sāls
  • pipari
  • kviešu milti
  • rīvmaize
  • 50 g tauku
  • 400 g baraviku
  • 60 g sviesta

Pagatavošana

  1. Cūkas šķiņķi sagriež 4 šķēlēs, izdauza.
  2. Olas sakuļ kopā ar pienu, pieliek sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, piparus.
  3. Pagatavotajā maisījumā iemērc šniceles, aukstā vieta tur 2 stundas.
  4. Pēc tam šniceles atbrīvo no sīpoliem, ķiplokiem, apviļā sasmalcinātos pētersīļu zaļumos, pārkaisa ar sāli, apviļā miltu un rīvmaizes maisījumā, sakarsētos taukos brūnas.
  5. Baravikas nomazgā, sagriež un apcep sviestā, pieber sāli.
  6. Cepešbļodā sakārto cūkas šniceli ar baravikām.
  7. Pasniedz ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem un skābā krējuma mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes