Sastāvdaļas
- 2 cūkas kājas ar stilbiņiem
- sīpols
- burkāns
- pētersīļu saknes
- sāls
- pipari
- lauru lapa
- ūdens
Pagatavošana
- Labi notīrītas cūku kājas, noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos.
- Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali, būtu apsegti, un lēni vara.
- Putas noņem, pieliek sāli, garšvielas, garšsaknes un vāra, kamēr gaļa mīksta.
- Gaļu ar putu karoti izņem, kārto māla bļodiņās.
- Šķidrumu izkāš, nosmeļ taukus, vēlreiz uzvāra, pārlej gaļai, vēsumā atdzesē, sarecina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!