Cūkas gaļas galerts

Cūkas gaļas galerts

Sastāvdaļas

● 2 cūkas kājas ar stilbiņiem

● sīpols

● burkāns

● pētersīļu saknes

● sāls

● pipari

● lauru lapa

● ūdens

Pagatavošana

    1. Labi notīrītas cūku kājas, noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos.
    2. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali, būtu apsegti, un lēni vara.
    3. Putas noņem, pieliek sāli, garšvielas, garšsaknes un vāra, kamēr gaļa mīksta.
    4. Gaļu ar putu karoti izņem, kārto māla bļodiņās.
    5. Šķidrumu izkāš, nosmeļ taukus, vēlreiz uzvāra, pārlej gaļai, vēsumā atdzesē, sarecina.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes