Cūkas gaļa, sautēta ar svaigiem kāpostiem

Cūkas gaļa, sautēta ar svaigiem kāpostiem Foto: Cūkas gaļa, sautēta ar svaigiem kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkas gaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīlis
  • 1 1/2 kg svaigu kāpostu
  • 80 g kausētu cūkas tauku
  • citronskābe
  • sāls
  • cukurs
  • pipari
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • zaļumi
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Cūkas gaļu sagriež gabaliņos un taukos apcep brūnu.
  2. Kāpostgalviņu notīra, nomazgā, sagriež 8 - 10 daļās.
  3. Garšsaknes sasmalcina, apcep taukos un kopa ar gaļu un kāpostiem saliek katlā.
  4. Pieliek sāli, piparus, pārlej ar verdošu ūdeni, sautē uz lēnas uguns,laiku pa laikam apmaisot, lai gaļa nepiedegtu.
  5. Sautēšanas beigās pievieno citronskābi un cukuru, mērci tumē ar miltiem un krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes