Cūkas cepetis ar ķimenēm

Cūkas cepetis ar ķimenēm Foto: Cūkas cepetis ar ķimenēm

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkas gaļas mīkstuma no gurna
  • 2 tējkarotes ķimeņu
  • sāls pēc garšas
  • maltie pipari pēc garšas
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem, liek uz pannas cepeškrāsnī, pārlej ar dažām karotēm karsta ūdens, pārkaisa ar ķimenēm un, aplaistot ik pēc 10 minūtēm, cep, līdz gaļa mīksta.
  2. Gatavu gaļu sagriež šķēlēs, sakārto uz cepeštrauka, pārlej ar izkāstu pannas šķidrumu.
  3. Pasniedz ar kartupeļiem un salātiem.
  4. Pannas šķidrumu pasniedz atsevišķi mērces traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes