„Cordon Blu” ruletes saldā krējuma mērcē

„Cordon Blu” ruletes saldā krējuma mērcē Foto: „Cordon Blu” ruletes saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 150 g šķiņķa
  • 150 g siera
  • 100 ml trekna saldā krējuma
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote sakapātu zaļumu
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sieru sagriež šķēlītēs.
  2. Šķiņķi sagriež plānās sloksnītēs.
  3. Vistas fileju sagriež 3 garenās daļās.
  4. Katru vistas gaļas daļu izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli.
  5. Uz katras vistas gaļas daļas liek 2 šķiņķa sloksnītes, virsū šķiņķim liek siera šķēlītes.
  6. Satin ruletes, sastiprina ar koka iesmiņiem. 
  7. Pannā uzkarsē augu eļļu, cep ruletes.
  8. Cep no visām pusēm, kamēr kļūst zeltainas.
  9. Pannā lej saldo krējumu, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, piparus, zaļumus.
  10. Sautē uz nelielas uguns, kamēr saldais krējums ir sasūcies.
  11. Piedevām pasniedz rīsus, dārzeņus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes