Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 150 g šķiņķa
- 150 g siera
- 100 ml trekna saldā krējuma
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sakapātu zaļumu
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sieru sagriež šķēlītēs.
- Šķiņķi sagriež plānās sloksnītēs.
- Vistas fileju sagriež 3 garenās daļās.
- Katru vistas gaļas daļu izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli.
- Uz katras vistas gaļas daļas liek 2 šķiņķa sloksnītes, virsū šķiņķim liek siera šķēlītes.
- Satin ruletes, sastiprina ar koka iesmiņiem.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, cep ruletes.
- Cep no visām pusēm, kamēr kļūst zeltainas.
- Pannā lej saldo krējumu, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, piparus, zaļumus.
- Sautē uz nelielas uguns, kamēr saldais krējums ir sasūcies.
- Piedevām pasniedz rīsus, dārzeņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!