Sastāvdaļas
- 225 g spageti
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1 ēdamkarote ķiploku spiedē saspiestu ķiploku
- šķipsniņa čili piparu pārslu
- 450 g attīrītu garneļu
- 1 citrona sula un miziņa
- 2 ēdamkarotes sakapātu sīpolu
- 4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
Pagatavošana
- Spageti izvāra.
- Olīveļļu un 1 ēdamkaroti sviesta uzsilda, cep taukvielās ķiplokus un čili pārslas.
- Cep tik ilgi, kamēr sviests ir pilnībā izkusis, pievieno garneles.
- Cepot maisa, kamēr garneles maina krāsu.
- Tad pievieno rīvētu citrona miziņu, sulu, otru ēdamkaroti sviesta.
- Maisa, kamēr sviests ir izkusis, pievieno sīpolus, spageti.
- Samaisa, pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!