Sastāvdaļas
- 85 g miltu
- 170 g cukura
- sula no citrona pusītes
- rīvēta miziņa no citrona pusītes
- 2 olas
- 115 g sviesta
- 1/4 tējk. sāls
Glazūrai:
- 150 g pūdercukura
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
Pagatavošana
- Sakuļ olas ar citrona sulu un rīvētām citrona miziņām.
- Atsevišķā traukā sakuļ miltus, cukuru, sāli un sviestu, viendabīgā masā.
- Pievieno olu un citronu maisījumu, kārtīgi sakuļ vienu minūti.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, mazliet ieeļļo, un lej mīklu. Virsmu nolīdzina.
- Uzkarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
- Cep 25 minūtes. Atdzesē.
- Visas glazūras sastāvdaļas sakuļ viendabīgā masā.
- Atdzisušajam biskvītam pārlej glazūru.
- Glazūrai ļauj sacietēt, un tad, biskvītu sagriež kvadrātos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!