Citronu kūciņas

Citronu kūciņas Foto: Citronu kūciņas

Sastāvdaļas

  • 85 g miltu
  • 170 g cukura
  • sula no citrona pusītes
  • rīvēta miziņa no citrona pusītes
  • 2 olas
  • 115 g sviesta
  • 1/4 tējk. sāls

Glazūrai:

  • 150 g pūdercukura
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

  1. ​Sakuļ olas ar citrona sulu un rīvētām citrona miziņām.
  2. Atsevišķā traukā sakuļ miltus, cukuru, sāli un sviestu, viendabīgā masā.
  3. Pievieno olu un citronu maisījumu, kārtīgi sakuļ vienu minūti.
  4. Veidnē ieklāj cepamo papīru, mazliet ieeļļo, un lej mīklu. Virsmu nolīdzina.
  5. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
  6. Cep 25 minūtes. Atdzesē.
  7. Visas glazūras sastāvdaļas sakuļ viendabīgā masā.
  8. Atdzisušajam biskvītam pārlej glazūru.
  9. Glazūrai ļauj sacietēt, un tad, biskvītu sagriež kvadrātos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes