Sastāvdaļas
- 4 olas
- 6 ēdamkarotes citrona sulas
- 120 g cukura
- 1 tējkarote citrona miziņas
- 12 g želatīna
- 125 g saldā krējuma
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
- Olu dzeltenumus saputi ar cukuru.
- Želatīnu aplej ar pāris karotēm auksta ūdens.
- Citrona sulu kopa ar citrona maziņām uzsilda, pievieno uzbriedināto želatīnu un izkausē. Atdzesē.
- No saputoto olu masas paņem divas karotes un iemaisa citrona sulā un tikai pēc tam šo maisījumu iejauc pārējā olu dzeltenumu masā (lai želatīns nesaiet kunkuļos).
- Saputo saldo krējumu un iemaisa olu un citronu masā.
- Atsevišķā traukā saputo olu baltumus un iecilā krēmā.
- Pilda trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!