Sastāvdaļas
- 4 kartupeļi
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls pēc garšas
- 4 cīsiņi
- 1 kaudzīte nūdeļu
- 1/2 bundžas konservētu zaļo zirnīšu
- malti melnie pipari pēc garšas
- lauru lapas pēc garšas
- zaļumi pēc garšas
- 2 l ūdens vai vistas buljona
Pagatavošana
- Verdošā sālsūdenī vai buljonā liek sagrieztus kartupeļus.
- Sīpolu un burkānu sagriež, cep augu eļļā.
- Pannā, pie sīpoliem un burkāniem pievieno sagrieztus cīsiņus - cep.
- Kartupeļiem pievieno nūdeles, uzvāra.
- Tad katlā liek ceptos sīpolus, burkānus un cīsiņus, pievieno zaļos zirnīšus - vāra pāris minūšu.
- Pievieno lauru lapas, maltus melnos piparus - pēc minūtes noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!