Sastāvdaļas
- 6 cīsiņi
- 1 lavaša plāksne
- 4 vidēja lieluma kartupeļi
- neliels siera gabaliņš
- 50 g sviesta
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, izvāra.
- Lavašu sagriež 15-20 cm garās sloksnītēs, tikpat platās, kā cīsiņi.
- Sieru sarīvē.
- Kartupeļus samīca biezenī, pievieno sāli, piparus, sviestu, samaisa.
- Uz lavaša sloksnītēm uzklāj kartupeļu biezeni, plānā kārtiņā, uzkaisa sieru.
- Cīsiņu liek uz lavaša sloksnītes malas un satin ruletē.
- Šādā veidā satin visus cīsiņus.
- Sakarsētā pannā, augu eļļā, apcep cīsiņus no visām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!