Sastāvdaļas
- 500 ml piena
- sinepes pēc garšas
- sāls pēc garšas
- ciets siers pēc garšas
- 1 iepakojums mazo baranciņu (nesaldinātu)
- 10 cīsiņi
Pagatavošana
- Jāskatās, lai barankas var uzvērt cīsiņiem.
- Barankas liek dziļā bļodā, mērcē mazliet sālītā pienā, lai mazliet izmirkst.
- Katru cīsiņu mazliet ieziež ar sinepēm, uzver barankas, cīsiņu galus atstāj redzamus, par cik, cepot, tie mazliet sarausies.
- Cīsiņus baranku kažokā liek ietaukotā veidnē.
- Uzkaisa rīvētu sieru, cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
- Pasniedz tāpat, vai ar piedevām pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!