Cidoniju salāti ar medu

Cidoniju salāti ar medu Foto: bonappetit.com

Sastāvdaļas

  • 500 g cidoniju
  • 1 apelsīns
  • 150 g cukura
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1/2 tējkarotes koriandra sēkliņu
  • 1 neliela kanēļu miziņa
  • 1 glāzē baltvīna etiķa
  • 1 čili
  • 1 tējkarote sāls

Pagatavošana

  1. Cidonijas iztīra, sagriež gabaliņos.
  2. Etiķim pievieno apelsīna sulu un 1/2 glāzi ūdens, kanēļu miziņu, koriandra sēkliņas un čili.
  3. Uzvāra, pievieno un izšķīdina cukuru, sāli un medu, tad atdzesē un pārlej cidonijām.
  4. Pārklātas atstāj uz vienu diennakti. Rad uzvāra un vāra vēl dažas minūtes, neļaujot cidonijām izšķīst.
  5. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes