Sastāvdaļas
- 5 lavaša plāksnes
- 200 g kečupa
- 150 g majonēzes
- 150 g sinepju
- 3-4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
- 1 tomāts
- 3 sālīti gurķi
- lapu salāti
- 1/2 vistas krūtiņas
- rīvmaize
- 3 olas
- 4 ēdamkarotes piena
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 3 ēdamkarotes mannā
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistas gaļu viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Sagriež garenos gabaliņos, uzber sāli, piparus, mērcē vienā sakultā olā, apviļā rīvmaizē, cep pannā, sakarsētā eļļā.
- Gatavo omleti - 2 olas sakuļ, pievieno sāli, piparus, piena-skābā krējuma maisījumu, mannā.
- Masu lej pannā, cep uz mazas uguns, kamēr gatavs.
- Kad omlete ir atdzisusi, to sagriež strēmelēs.
- Tomātu un gurķus sagriež šķēlītēs.
- Lapu salātus noskalo un nosusina.
- Bļodā samaisa majonēzi un kečupu.
- Lielā traukā klāj lavaša plāksni, noklāj ar sinepēm, liek lapu salātus, tomāta, gurķu šķēlītes, cepto vistas gaļu, omletes strēmeles, uzkaisa sieru, virsū kečupa-majonēzes maisījumu. Satin rullīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!