Chicken Rolls

Chicken Rolls Foto: Chicken Rolls

Sastāvdaļas

  • 5 lavaša plāksnes
  • 200 g kečupa
  • 150 g majonēzes
  • 150 g sinepju
  • 3-4 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
  • 1 tomāts
  • 3 sālīti gurķi
  • lapu salāti
  • 1/2 vistas krūtiņas
  • rīvmaize
  • 3 olas
  • 4 ēdamkarotes piena
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes mannā
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
  2. Sagriež garenos gabaliņos, uzber sāli, piparus, mērcē vienā sakultā olā, apviļā rīvmaizē, cep pannā, sakarsētā eļļā.
  3. Gatavo omleti - 2 olas sakuļ, pievieno sāli, piparus, piena-skābā krējuma maisījumu, mannā.
  4. Masu lej pannā, cep uz mazas uguns, kamēr gatavs.
  5. Kad omlete ir atdzisusi, to sagriež strēmelēs.
  6. Tomātu un gurķus sagriež šķēlītēs.
  7. Lapu salātus noskalo un nosusina.
  8. Bļodā samaisa majonēzi un kečupu.
  9. Lielā traukā klāj lavaša plāksni, noklāj ar sinepēm, liek lapu salātus, tomāta, gurķu šķēlītes, cepto vistas gaļu, omletes strēmeles, uzkaisa sieru, virsū kečupa-majonēzes maisījumu. Satin rullīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes