Sastāvdaļas
- 2 vistu krūtiņas (sagrieztas gabaliņos)
- 1/2 glāzes Cēzara mērces
- 2 pilngraudu maizes šķēles c(sagrieztas gabaliņos)
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 tējkarote ķiploku sāls
- 2 podiņi romiešu salātu
- 1/4 glāzes rīvēta Parmas siera
- šķipsniņa sāls un piparu
Pagatavošana
- Vistas gaļas gabaliņus liek bļodā, uzlej 1/4 glāzes Cēzara mērces, samaisa, bļodai uzliek vāku un atstāj marinēties uz 1 stundu.
- Pilngraudu maizes gabaliņus liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, uzkaisa sāli, piparus, samaisa - cep sakarsētā krāsnī 10 minūtes.
- Gatavus grauzdiņus atdzesē.
- Grilu aprasina ar olīveļļu, marinēto vistas gaļu uzdur uz koka iesmiņiem, grilē 10 minūtes.
- Noskalotus romiešu salātus liek šķīvī, virsū liek grilēto vistas gaļu ar visiem iesmiem, uzber grauzdiņus, pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru.
- Pēc garšas uzber sāli, piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!