Četru sieru mērce

Četru sieru mērce Foto: Četru sieru mērce

Sastāvdaļas

  • 1/4 glāzes piena
  • mazliet sviesta
  • 100 g Gorgonzolas siera
  • 100 g Bri siera
  • 100 g Goudas siera
  • 100 g Maasdam siera
  • cietais siers pārkaisīšanai

Pagatavošana

  1. Sierus sagriež gabaliņos.
  2. Pannā izkausē nedaudz sviesta, ieber sagrieztos sierus un uz lēnas uguns ļauj sieram izkust.
  3. Lai padarītu mērci šķidrāku, pielej nedaudz piena.
  4. Kad sieri izkusuši un mērce kļuvusi viendabīgi krēmīga, tā ir gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes