Cepumu un biezpiena torte

Cepumu un biezpiena torte Foto: Cepumu un biezpiena torte

Sastāvdaļas

 ● 24 cepumi
 ● 2/3 glāzes piena
 ● 250 g biezpiena
 ● 4 ēdamkarotes skābā krējuma
 ● 3-4 ēdamkarotes cukura, atkarībā no tā, cik saldi ir cepumi
 ● 2-3 ēdamkarotes sviesta
 ● 2 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
 ● zemenes

Pagatavošana

    1. Gatavo krēmu - sakuļ ar blenderi biezpienu, skābo krējumu, cukuru, sviestu un citrona miziņu.
    2. Visu sakuļ viendabīgā masā.
    3. Katru cepumu pamērcē pienā un izkārto taisnā kārtā 6 cepumus.
    4. Cepumus pārklāj ar ēdamkaroti biezpiena krēma.
    5. Atkārto, pamīšus - cepumi, krēms - 3 reizes.
    6. Tortes virsmu un sānus noklāj ar biezpiena krēmu.
    7. Torti rotā ar zemenēm vai citiem augļiem un ogām, rīvētu citrona miziņu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes