Sastāvdaļas
- 24 cepumi
- 2/3 glāzes piena
- 250 g biezpiena
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 3-4 ēdamkarotes cukura, atkarībā no tā, cik saldi ir cepumi
- 2-3 ēdamkarotes sviesta
- 2 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
- zemenes
Pagatavošana
- Gatavo krēmu - sakuļ ar blenderi biezpienu, skābo krējumu, cukuru, sviestu un citrona miziņu.
- Visu sakuļ viendabīgā masā.
- Katru cepumu pamērcē pienā un izkārto taisnā kārtā 6 cepumus.
- Cepumus pārklāj ar ēdamkaroti biezpiena krēma.
- Atkārto, pamīšus - cepumi, krēms - 3 reizes.
- Tortes virsmu un sānus noklāj ar biezpiena krēmu.
- Torti rotā ar zemenēm vai citiem augļiem un ogām, rīvētu citrona miziņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!